guidemy.business

Uusi, älykäs ja digitaalinen 2020-luvun viestintäpalvelu
tärkeiden kohderyhmien tunnistamiseen ja tavoittamiseen.

Omia guidemy.business palveluita voi tilata meiltä.
Opastus. Ohjeet. Rekrytointi. Työssäoppiminen. Työvoimakoulutus. Osaamisen tunnistaminen.

Esimerkki toiminnassa

Avaamalla verkko-osoitteen baarimestari.guidemy.business voi tutustua digipalvelun käyttöön hakijan näkökulmasta. Se toimii joka paikassa samalla tavalla ja myös monikielisesti voidaan etsiä tekijöitä mikäli sisällöt ovat käännetty.

Lukemalla qr-koodin älypuhelimella saa palvelun käyttöön mobiilisti täyttämällä vaadittavat tiedot. Kokeile vaikka omalla puhelimellasi oheista qr-koodia.

Teppo Testinen (teppote@mail.net)
Työkokemus 90%
Hygieniapassi 100%
Koulutus 75%
Kielitaito 63%
Saavutettavuus (2021) 100%

Rekrytointipalvelut

Eikö olisi hyödyllistä, jos voisit seuloa etukäteen tietoa hakijoiden osaaamisesta ja aktiivisuudesta tarjolla olevia työpaikkoja kohtaan? Olisiko kätevää, jos tunnistaisit osaajat verkossa ja voisit saada heihin suoraan yhteyden? Nyt se mahdollista sillä guidemy.business -palvelut kertovat ketkä ovat kiinnostuneita työtehtävistä ja millaista osaamista heillä on liittyen tehtävään. Hakijoista syntyy kätevä resurssipooli.

Palkkaavan yrityksen riskit pienenevät ja tuottavuus nousee, kun hakijat tulevat töihin valmistautuneena ja sinä tiedät millaisia valmiuksia heillä on.

Esimerkki toiminnassa

Avaamalla verkko-osoitteen c64.guidemy.business voi tutustua Commodore 64 -tietokoneseen. digipalveluna.

Myös qr-koodilla saa palvelun käyttöönsä. Lukemalla älypuhelimella qr-koodin, saa palvelun käyttöön mobiilisti. Kokeile vapaasti oheista qr-koodia.

Tuotekoulutukset

Esitteet, oppaat ja ohjeet muuttuvat digitaaliseksi palveluksi, jossa on mukana käyttäjäanalytiikka. Sen avulla voi seurata helposti kuka palvelua käyttää, mistä käyttäjä on kiinnostunut, missä palvelua käytetään ja milloin sitä käytetään.

Tuottamiamme guidemy.business -palveluita voi jakaa ja ottaa käyttöön helposti messuilla, sosiaalisessa mediassa, verkkkosivuilla, sanomalehdissa tai muussa sopivassa paikassa.


Uutta potkua businekseen verkossa helposti ja nopeasti.

guidemy.business

Hankiworks Oy
Tietokatu 6
94600 Kemi
www.guidemy.net
support@guidemy.net